ISONEM®ANTI-STAIN

Poskytuje dlhodobé čistenie a ochranu na všetkých druhoch poréznych a savých povrchov, na ktoré sa nanáša, a to vďaka vysokej odolnosti voči zadržiavaniu nečistôt. ISONEM ANTI-STAIN , ktorý je na vodnej báze a je jednozložkový, je transparentný a nekazí vzhľad povrchu svojou nefilmotvornou štruktúrou. Častice nečistôt sa nedokážu prilepiť na povrch fasády a povrch sa ľahko čistí vodou, najmä bez námahy dažďovou vodou. Aplikuje sa v interiéri aj exteriéri v krátkom čase, nie je ovplyvnený UV lúčmi, je ekonomický a má dlhú životnosť. Pre ISONEM ANTI-STAIN , ktorý je možné aplikovať na akýkoľvek  povrch, zvislý aj vodorovný , musí byť savý iba povrch. 

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE
Hustota (25 °C, g/ml):  1,00 ± 0,10
pH (25 °C):  8,0 – 11,0
Viskozita (25 °C, mPa.s):  0 – 500
Rozpúšťadlo:  Voda

POUŽITIE
Aplikuje sa na všetky druhy nasiakavých povrchov ako sú omietky, betón, plynobetón, poter a natierané povrchy so savým povrchom.

Príprava povrchu
Ak sú na povrchu aplikácie praskliny alebo vyvýšené časti, mali by byť opravené, oblasť aplikácie by mala byť zbavená oleja, nečistôt, prachu atď. musí byť bez nečistôt. Ak je povrch, ktorý sa má aplikovať, umytý, mal by sa nechať zaschnúť a aplikácia by sa mala vykonať po zaschnutí povrchu. Aplikačné plochy musia byť nasiakavé, nevhodné na nesavé povrchy.

Spôsob aplikácie
ISONEM ANTI-STAIN
 sa premieša tak, že sa v plechovke dobre pretrepe. Potom sa naleje do plastového vedra a pomocou kefy sa dôkladne nanesie na pripravený povrch.

SPOTREBA : 50 – 100 ml/m² (Aplikácia v jednej vrstve

PRETIERATEĽNÁ PLOCHA 
10-20 m²/1 L bandaska, 50-100 m²/5 L bandaska, 100-200 m²/10 l bandaska
FARBA:  Priehľadná

BALENIE:  1, 5 a 10 L PE sudy

ŽIVOTNOSŤ:  24 mesiacov od dátumu výroby pri skladovaní v originálnom, neotvorenom a nepoškodenom obale.